13D retirada de LOMCE

dijous, 4 de juliol de 2013

VACANCES?

VACANCES?
Quan tinc la certesa, l'única certesa que el curs ha finalitzat, és avui, el dia que els directors i directores de Badalona ens reunim per acomiadar el curs.
És en aquests moments que comprenc que complex és la direcció dels centres i la solitud en que ens trobem les persones que hem gosat acceptar aquesta tasca.
Tots nosaltres som prou diferents per comprendre que hi ha molts motius per dir que si a un compromís que només ensenya molts inconvenients i poques avantatges. Però cap d’aquests motius assenyala un futur professional engrescador o un sou llaminer. És el nostre compromís amb l’educació dels infants, també com la d’altres mestres, de manera diferent però amb la mateixa fermesa.
L’administració ens vol utilitzar i els nostres companys i companyes ens veuen com uns enemics i malgrat tot el nostre compromís amb l’escola pública és clar i estarem aquí per a defensar el que és just i el que creiem millors per als nostres alumnes.
No son moments fàcils però els que és segur és que l’escola pública és molt més del que els poderosos volen. És un espai que farà possible la trobada de molta gent, el compromís dels més desafavorits, el treball que justifica el canvi social.
I les direccions de les escoles públiques, els pares i mares, els mestres,  i l’alumnat estaran aquí, amb tots nosaltres, com a testimonis per a dir prou, per a constatar que el compromís de molts és el poder de tots per a canviar les coses.
Els nostre enemic no és els nostre company o la nostra companya. El nostre enemic és el qui veu la diferencia social, cultural i econòmica com un entrebanc, com un problema, com un obstacle en la promoció social.
La diferencia és fa més humans, més cultes, més rics i això cal defensar-ho i sens dubte hi serem sempre en aquest compromís.

 Bones vacances!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada